Let og gennemsigtig trøje med blomsterbroderi

295,00 DKK

Str. M – Loose fit
Unika trøje, lavet af genbrugsmaterialer.

Trøjen er af gennemsigtigt hvidt materiale med blomster-broderi i æggeskal-farve. Ærmerne er 3/4 og halsen på trøjen er bred.

Der tages forbehold for, at alle materialer er genbrug.

In stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Ships From: Denmark

Sold By : KK//redesign Category: Tags: , , , ,
Share with your friends

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Let og gennemsigtig trøje med blomsterbroderi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mö&Flös er en genbrugsbutik med fokus på bæredygtighed. Butikken tilhører Kirkens Korshær og har til huse i den gamle historiske bygning i Mejlgade 19, 8000 Aarhus C. Genbrugsprodukterne er håndplukket af modekyndige medarbejdere, og Kirkens Korshærs kreative arbejdsfællesskaber leverer løbende unika produkter af mærket KK//redesign til butikken.

Mö&Flös drives blandt andet af frivillige og unge fra Kirkens Korshærs arbejdsfællesskaber i Aarhus. Arbejdsfællesskaberne er et tilbud for sårbare unge, som i trygge rammer oplever personlig udvikling og at være en del af et kreativt, bæredygtigt og meningsfyldt fællesskab.

Ved køb af KK//redesign får du et unika produkt samtidig med at du støtter Kirkens Korshærs lokale arbejde med udsatte, hjemløse, misbrugere, ensomme, familier og psykisk sårbare i Aarhus. 

Shipping Policy

Shipping policy (WC)

Return Policy

FORTRYDELSESRET
Fortryder du dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget din vare. Skriv til Mö&Flös på ch.pedersen@kirkenskorshaer.dk, hvor du meddeler din fortrydelse og at du ønsker at sende varen retur, så butikken ved den kommer retur. HUSK at notere dit ordrenummer i mailen.
Du betaler selv returportoen/fragten.

Når Mö&Flös har modtaget din pakke og gennemset varen, tilbageføres betalingen til samme betalingsmiddel, som købet er gennemført med.

REKLAMATION
Mö&Flös laver desværre ikke reparationer af varerne. Oplever du fejl eller mangler ved varen, sender du den tilbage til Mö&Flös. Skriv til Mö&Flös på ph.pedersen@kirkenskorshaer.dk, hvor du meddeler fejlen og du ønsker at sende varen retur, så butikken ved den kommer retur. HUSK at notere dit ordrenummer i mailen.
Du betaler selv returportoen/fragten.

Når Mö&Flös har modtaget din pakke og gennemset varen, tilbageføres betalingen til samme betalingsmiddel, som købet er gennemført med.

Shipping costs

Shipping from Denmark
Within Denmark 31,20 DKK
Outside Denmark 60,00 DKK

National Rates

Free National Shipping 0,00 DKK

International Rates

Free International Shipping 0,00 DKK
Disable International Shipping 0,00 DKK


Exclusive products

Specially offered to you

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies. 

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)